Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi nu renunță la Cupa României - Dacă am lăsat mai mulţi jucători acasă, asta nu înseamnă că tratăm competiţia superficial

Cupa Romaniei trofeu

Antrenorul formaţiei Viitorului, Gheorghe Hagi, spune că rămâne un obiectiv pentru trupa sa Cupa României chiar dacă pentru meciul de marţi cu Hermannstadt va menaja mai mulţi jucători printre care Ianis Hagi, Drăguş şi Băluţă, precizând că acest lucru nu înseamnă că tratează superficial competiţia sau că nu doreşte calificarea în semifinale, potrivit news.ro.

Hagi a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că meciul din sferturi este jucat împotriva finalistei de anul trecut a Cupei României, o formaţie organizată şi agresivă în atac.

“Este un meci de Cupă cu finalista de anul trecut. Atunci era în liga a doua, dar a ajuns până în finală. Este o echipă care a crescut de la începutul campionatului până acum, o echipă pe care am învins-o cu 1-0 acasă, la ei am pierdut cu 1-0. Este o echipă organizată, care stă bine în teren, destul de agresivă în atac, chiar dacă pare că e o echipă care se apăra, e o echipă care ştie să atace, penetrantă, agresivă pe atac, cu două vârfuri. Are mobilitate, forţă, viteză”, a afirmat Hagi.

El a precizat că la meciul de la Piteşti va merge fără mai mulţi jucători şi va da şanse celor care au evoluat mai puţin în ultima vreme.

Antrenorul Viitorului spune că în ciuda acestor absenţe Cupa României rămâne un obiectiv.

“Cupa rămâne un obiectiv. Abordăm partida cu jucătorii care au mai puţine minute, dar au fost şi titulari în unele partide. Asta nu înseamnă că tratăm superficial sau că ne dorim să calificăm”, a afirmat Hagi.

Astfel, printre jucătorii lăsaţi să se pregătească la Constanţa pentru meciul de duminică cu Botoşani, decisiv pentru accederea în play-off, se află Ianis Hagi, Drăguş, Mladen, Ţâru, Băluţă şi Vână. Din lotul deplasat de Viitorul pentru meciul din Cupă nu lipsesc Eric, Măţan, Rivaldinho, Achim, Târcoveanu, Artean, Casap, Iacob, Boboc şi Ciobanu.

Partida din Hermannstadt – FC Viitorul este programată marţi, la ora 20.00, la Piteşti. Meciul va fi arbitrat de Horaţiu Feşnic ajutat de Octavian Şovre şi Alexandru Cerei. Arbitru de rezervă va fi Horia Gabriel Mladinovici, iar observatori Constantin Ştefan şi Aurel Ionescu.

Meciurile Dunărea Călăraşi – Astra Giurgiu şi Sepsi – CFR Cluj sunt programate miercuri, iar ultimul sfert de finală, AFK Csikszereda (Liga III) – Universitatea Craiova, va avea loc joi.

Partidele se vor disputa într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, vor avea loc prelungiri, iar dacă va fi egalitate şi la finalul acestora, se va trece la loviturile de departajare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.