Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi vinde o parte din Viitorul: Cine este milionarul care vrea să se ocupe și de fotbaliști

www.gsp.ro
Gică Hagi

Patronul Mobexpert, Dan Şucu, e interesat să se implice financiar la Viitorul Constanța. Gică Popescu, preşedintele clubului de la malul mării, a confirmat că Şucu vrea să cumpere acţiuni la club.

Gică Popescu spus că e nevoie de ajutor financiar la Viitorul: „Din ziua în care eu am venit preşedinte la Viitorul am declarat că intenţionăm să aducem alături de noi, şi a mai spus-o şi Gică de nenumărate ori, oameni cu un potenţial financiar ridicat, astfel încât să ducem proiectul la un alt nivel. În acest an şi jumătate ne-am întâlnit cu o serie de oameni de afaceri care ar avea această posibilitate să vină alături de noi.

Citește și: Mesaj de ultim moment al ministrului Marcel Vela: ‘De astăzi, ne despărțim’

Fără ajutorul unor oameni cu putere financiară este aproape imposibil să creştem ca proiect. Bineînţeles că domnul Şucu poate fi unul dintre potenţialii viitori acţionari, dar acum nu ştiu care sunt intenţiile domniei sale. Trebuie să ajungă la o concluzie, sper ca aceasta să fie una pozitivă şi să dorească să vină alături de noi. Ar fi minunat ca dânsul şi alţi oameni să vină alături de noi pentru că putem face lucruri importante.”, a explicat Gică Popescu.

„Nu am cumpărat acţiuni la Viitorul, că aş putea fi interesat este altceva. Dar nu există nicio tranzacţie. Aş putea fi interesat, dar nu e o discuţie pe care să o fac până nu ajung la o concluzie”, a declarat Dan Şucu, care are o avere cotată la 125 de milioane de euro, pentru AGERPRES.

Citește și: Fost ministru al Muncii: ‘Guvernul Orban pregătește o bombă fiscală amorsată pentru 2021’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.