Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu are încredere în CFR Cluj că se va califica în primăvara Europa League: 'E spre binele fotbalului românesc să avem o echipă prezentă în primăvară'

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

Preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Gheorghe Popescu, crede că formaţia CFR Cluj se va califica în primăvara europeană, urmând să se claseze pe primele două locuri în grupa de Europa League din care face parte.

Gheorghe Popescu a declarat sâmbătă seara într-o conferinţă de presă după lansarea cărţii “Campionii creează campioni”, care prezintă povestea echipei Viitorul, că CFR Cluj are o experienţă extraordinară şi un antrenor care ştie să pregătească meciurile decisive, informează news.ro.

Citește și: Aroganță maximă- Cum a fost surprinsă Elena Udrea la piață

“Sunt convins că CFR se va califica, are o echipă cu experienţă extraordinară, are un antrenor extraordinar, care ştie să pregătească meciurile decisive, a arătat-o de nenumărate. Ştiu ambiţia lui Dan, eu sper să reuşească pentru că este spre binele fotbalului românesc să avem o echipă prezentă în primăvara europeană. Le doresc succes din tot sufletul, cred că toţi cei care iubim fotbalul la noi în ţară, vor ţine pumnii celor de la CFR”, a afirmat Gheorghe Popescu.

CFR Cluj joacă joi la Roma, contra echipei Lazio un meci care o poate califica în primăvara europeană în cazul în care formaţia noastră nu va pierde această partidă.

Citește și: Vești din partea Gabrielei Firea- Beneficiu uriaș pentru o categorie de angajați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.