Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gicu Grozav o UMILEȘTE pe Dinamo: 'Mi-au dat mai puțin decât Hermannstadt! FCSB și CFR Cluj mi-au făcut ofertă, dar mai bine joc în Liga II decât la ei'

gicu grozav

Gicu Grozav (27 de ani) a pus capăt speculaţiilor privind transferul său la Dinamo, spunând că până şi Hermannstadt i-a oferit un salariu mai mare decât gruparea condusă de Negoiţă.

Grozav a spus că a fost sfătuit de toată lumea să semneze cu FCSB, dar a refuzat pentru că are coloană vertebrală şi nu ar fi fost împăcat dacă evolua pentru echipa rivală. Internaţionalul român a mai spus că mai bine merge în Liga 2, la Petrolul sau "U" Cluj, decât la FCSB sau CFR Cluj.

"Vreau să clarific lucrurile, ca să nu se mai speculeze pe acest subiect. Eu am cerut de la Dinamo un salariu lunar de 10.000 de euro şi 30.000 de euro la semnătură. În plus, dacă vreau să plec în orice perioada de transferuri, trebuie să dau banii pe care Dinamo mi i-a dat până în momentul respectiv. Ei mi-au oferit 8.000 de euro pe lună şi nimic la semnatură, chiar dacă vin liber de contract. Plus că mi-au adăugat şi o clauză de 500.000 de euro ca să pot pleca. Şi, «fiind băieţi buni», au zis ca îmi dau 10% din suma asta dacă mă transfer.

Mi-au zis că nu se poate aşa ceva, că nu pot plăti nimic la semnătură. Am lăsat de la mine. Am cerut iniţial 50.000 la semnătură şi am scăzut la 30.000. Dar nici aşa nu a fost bine Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit ofertă de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Şi Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă şi de la CFR.

Toată lumea m-a sfătuit să semnez cu FCSB, dar nu pot să fac asta. Sufletul meu nu ar fi împacat. Eu nu uit ce am făcut împotriva Stelei (n.r FCSB), dar şi a CFR-ului. Am coloană şi aşa am să fiu mereu! Dacă cei de la Dinamo o ţin una şi bună că eu cer o căruţă de bani, atunci să ştie lumea tot. Am evitat să vorbesc despre sume, dar nu se mai poate. Mai bine merg în Liga a 2-a, la U Cluj sau la Petrolul, decât la FCSB sau CFR", a spus Gicu Grozav, pentru Gazeta Sporturilor.

Gicu Grozav a mai evoluat la Dinamo în sezonul 2014-2015, reuşind să marcheze de patru ori în 14 partide. Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Akhmat Grozny, Karabukspor şi Bursaspor sunt echipele din CV-ul lui Grozav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.