DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Gigel Știrbu îl nimicește pe Radu Herjeu, după atacul la Iohannis: 'Slugarnicul de serviciu al PSD-ului'

gigel stirbu

Solicitarea preşedintelui Iohannis de desfiinţare a Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, venita ca urmare a criticilor din raportul GRECO, a fost comentată dur de Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului. Herjeu l-a numit pe Io

"Cum să-ți permiți tu, un politician (sau ”politruc”, după propria-ți mărturisire) ajuns la Cotroceni din greșeală și cu mult noroc ajutat de stele, să dai indicații și ordine despre cum ar trebui desființată o secție independentă de investigare a infracțiunilor magistraților, singura, de altfel, condusă de niște magistrați validați de alți magistrați, aleși de toți magistrații din țară? După ce timp de 5 ani, ți-ai construit o imagine falsă, repetând mecanic sloganuri despre neamestecul politicului în justiție? Sigur, proștii arondați propagandei care te deservește nu văd nicio contradicție aici!", a scris Herjeu pe Facebook.

Citește și: Eugen Teodorovici SPULBERĂ SPECULAȚIILE: 'Nu ne împrumutăm pentru salarii'

Deputatul PNL Gigel Știrbu dă de pământ cu Radu Herjeu, pe care îl numește 'slugarnicul de serviciu al PSD-ului'.

"Incredibil cu cât tupeu au sărit ca arși toți lacheii pesediști plantați la conducerea unor instituții publice, care ar trebui să fie autonome și independente, ca să-l atace pe Președintele României, Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului să aplice recomandările GRECO și să desființeze Secția specială de investigare a magistraților.
Unul dintre acești lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralității politice și a ieșit public cu un atac politic decerebrat la adresa Președintelui României.
Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului în spațiul public.
Un serviciu public ca CNA-ul trebuie să fie în slujba cetăţeanului, să aibă ca prioritate interesul public şi să asigure corectitudinea informării şi, în niciun caz, nu trebuie să fie reprezentat de oameni ca Radu Herjeu pentru care slugărnicia este un mod de viaţă și atacă la comanda PSD-ului. Un politruc este chiar Radu Herjeu instalat în funcţie de PSD care sare imediat și îi sancţionează pe toţi cei care îndrăznesc să atace partidul de guvernământ.
Voi solicita audierea imediată a lui Radu Herjeu în Comisia de cultură a Camerei Deputaților pentru încălcări grave și repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului și a Codului etic a membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică.
Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcții sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcția publică.
Președintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă, Deputat PNL, Gigel Știrbu

Radu Herjeu, slugarnicul de serviciu al PSD-ului Incredibil cu cât tupeu au sărit ca arși toți lacheii pesediști plantați la conducerea unor instituții publice, care ar trebui să fie autonome și independente, ca să-l atace pe Președintele României, Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului să aplice recomandările GRECO și să desființeze Secția specială de investigare a magistraților.Unul dintre acești lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralității politice și a ieșit public cu un atac politic decerebrat la adresa Președintelui României.Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului în spațiul public.Un serviciu public ca CNA-ul trebuie să fie în slujba cetăţeanului, să aibă ca prioritate interesul public şi să asigure corectitudinea informării şi, în niciun caz, nu trebuie să fie reprezentat de oameni ca Radu Herjeu pentru care slugărnicia este un mod de viaţă și atacă la comanda PSD-ului. Un politruc este chiar Radu Herjeu instalat în funcţie de PSD care sare imediat și îi sancţionează pe toţi cei care îndrăznesc să atace partidul de guvernământ.Voi solicita audierea imediată a lui Radu Herjeu în Comisia de cultură a Camerei Deputaților pentru încălcări grave și repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului și a Codului etic a membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică.Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcții sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcția publică. Președintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă", consideră Gigel Știrbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.