Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, atac DUR la adresa judecătorilor care au refuzat eliberarea lui Cristi Borcea: Dezvăluiri despre starea fostului acționar dinamovist

www.activenews.ro
Gigi Becali

Cristi Borcea plânge după gratii şi pupă crucile dăruite de Gigi Becali. Este chiar mărturia naşului său, care spune că fostul acţionar de la Dinamo şi-a spălat păcatele în închisoare şi ar trebui eliberat. Mai ales că este şi bolnav.

Gigi Becali s-a lansat într-un atac dur la adresa celor care nu i-au aprobat eliberarea condiţionată finului său. "L-au nenorocit, l-au distrus”, a spus Becali, conform Antena 3.

Citește și: Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, veste de ultimă oră despre situația românilor din Catalonia: Ce facilități au cei care vor să revină în țară

Borcea are dreptul la o nouă cerere abia în aprilie anul viitor.

La începutul săptămânii, instanţa a hotărât că fostul acţionar dinamovist rămâne după gratii, deşi în faţa magistraţilor, Borcea a venit cu argumente: a muncit din greu pentru libertate şi are şapte copii de întreţinut. Trei dintre ei chiar au venit să îl susţină, dar judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.