Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a vorbit cu Gabriela Firea: 'Nu va mai exista ca o echipă să nu poată disputa vreun meci pe Arena Naţională din cauza vreunui concert'

www.gsp.ro
Arena Națională

Gigi Becali (60 de ani) a dezvăluit că a avut o discuţie cu Gabriela Firea, fina sa, una în urma căreia a înţeles că meciurile de fotbal şi evenimentele sportive vor avea, în viitor, prioritate în faţa concertelor de anvergură pe care le va găzdui Arena Naţională din Bucureşti, informează Mediafax.

Citește și: Lionel Messi a suferit o zgârietură importantă după un duel cu un jucător de la Manchester United

Cel mai mare stadion al ţării e deţinut în proprietate de Primăria condusă de Gabriela Firea şi, după mai multe probleme cu gazonul, s-a ajuns în punctul în care primarul general al Capitalei e prins între două lumi. Pe de o parte la Bucureşti sunt aşteptaţi Ed Sheeran, cu primul său concert în România (3 iulie), şi legendara trupă Metallica (14 august), pe de o parte sunt aduse în discuţie meciurile de fotbal din această vară. Cum programul îl pune pe Gigi Becali în situaţia de a căuta un alt stadion, latifundiarul din Pipera a pus mâna pe telefon şi şi-a sunat fina. A urmat o promisiune: ”Am vorbit cu fina, cu doamna Firea, şi nu ştia de acele concerte. Oamenii vor sport, fotbal, nu concerte! A dat ordin ca de acum înainte orice meci să aibă prioritate în faţa concertelor. S-a greşit, dar o să se repare. Ideea este că de acum înainte nu va mai exista ca o echipă să nu poată disputa vreun meci pe Arena Naţională din cauza vreunui concert!”, a declarat Becali, la Digi Sport.

În contextul în care nu va putea juca meciurile din această vară pe Arena Naţională, FCSB ia în calcul să se mute la Târgu Jiu, pe noul stadion construit în localitate: ”Am înţeles că stadionul este superb. Chiar i-am spus lui Vali (n.r. - Valeriu Argăseală, preşedintele executiv) să ne suim în maşină şi să dăm o fugă până acolo. Poate cei care se ocupă de construcţie vor grăbi puţin lucrările, astfel ca noi să putem inaugura arena la vară când vom juca primul meci european. Vom vedea ce va fi până la urmă. Dar, ideea este că vom propune celor de la UEFA două variante. Şi la Cluj există o posibilitate, dar pe Cluj Arena”, declara, zilele trecute, directorul sportiv Mihai Stoica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.