Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali ar putea deveni subiect de film - Un colos mondial umblă după semnătura patronului FCSB

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Celebra companie americana Netflix vrea sa realizeze un film documentar despre viata lui Gigi Becali. Netflix intentioneaza sa prezinte ascensiunea excentricului om de afaceri inca de la momentul in care actualul patron al FCSB era un tanar intreprinzator in Romania comunista, pana la implicarea in fotbal si candidatura la presedentia Romaniei. Potrivit Fanatik, documentarul ce ar urma sa fie produs de Netflix ar urma sa aiba peste doua ore si jumatate.

CITEȘTE ȘI: Cea mai accesibilă super- sursă de vitamina C: Planta care te ajută să slăbești, vindecă ficatul și tratează diverse boli .

Gigi Becali nu a fost prea incantat de propunerea americanilor. Conform sursei citate, patronul FCSB ar fi spus ca ar fi dat curs fara ezitare unei asemenea oferte daca aceasta ar fi venit cand era mai tanar. Totusi, Becali nu a refuzat categoric si a cerut un timp de gandire.

Netflix, lider global al distributiei de programe TV, nu este la prima "aventura" in lumea sportului. Nu mai tarziu de aceasta toamna, Netflix a produs un documentar despre Diego Armando Maradona si perioada petrecuta de starul argentinian in Mexic. De asemenea, Netflix  realizat documentare si despre Carlos Tevez, Boca Juniors sau Sunderland.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.