Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali aruncă bomba: El e fotbalistul de naţională care are telefonul ascultat de DNA

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali învolburează din nou apele în fotbalul românesc. Patronul Stelei a făcut o dezvăluire uluitoare. Oamenii legii ascultă telefonul unui jucător de naţională.

„Cred că nimeni nu-și permite să facă blaturi. Dacă cineva încearcă la ora asta să facă aranjamente, dacă bat apropouri, că te aduc la mine, ca te duc în Liga Campionilor… DNA-ul înregistrează tot, se pot întâmpla multe, chiar acte de corupție. Nu cred că cineva se poate da la o parte. De la ASA e un singur jucător care ar avea dușmănie pe Steaua, Marius Constantin. E rapidist, e prieten bun cu Șumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alți jucători. Mai e un jucător de la Pandurii care e ascultat cu toate mijloacele tehnice! Știu niște lucruri și le știu sigur pentru că mi le-au spus unii oameni. N-am vrut să fac public totul, dar acum vă spun. Să înțeleagă unul de la ASA si unul de la Pandurii că sunt vizați și ascultați cu toate mijloacele tehnice!”, a comentat Gigi Becali. Jucătorul de la Pandurii ar putea fi Cristian Săpunaru, fotbalist care a fost şi va fi, foarte probabil în lotul României pentru EURO 2016.

Citeşte şi: ŞOC Afirmaţii uluitoare ale fostului şef de la ANAF: 'O treime din TVA se fură'

Patronul Stelei încearcă să-i sperie pe jucătorii care vor juca contra Astrei. „Le transmit ca să înțeleagă ei și toată lumea că DNA-ul e cu ochii pe meciurile care mai sunt. DNA-ul stă cu lupa și înregistrează totul. Toată lumea are ambiție să joace meciurile astea ca să demonstreze că sunt de onoare și că au valoare. Se mai încearcă… Dar nu cred că pune botul nimeni. Jucătorii nu sunt proști! Nu acuz, că nu vreau ceartă, dușmănie. Eu vreau pace și le atrag atenția să fie liniștiți. Cea mai mare încredere o am în ASA Tg. Mureș. Pe urmă în Dinamo, pe urmă în Pandurii. Suporterii lui Dinamo poate vor să ia Astra titlul. Dar acolo e un antrenor, Rednic, pe care nu-l interesează decât să termine cât mai sus. Nu se dă nimeni la o parte”, a mai declarat Becali.

Citeşte şi: Mutare de ultimă oră a celor de la Paraziţii: Ce a făcut Cheloo / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.