Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'Dacă Alibec a plâns pentru nereuşitele lui, înseamnă că e bine'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că atitudinea atacantului Denis Alibec este una bună, dacă a plâns după ce a fost schimbat la meciul cu Hapoel Beer Sheva, din Liga Europa.

"Alibec o să-şi revină, important e că se comportă exemplar acum. Ce să facem, asta e situaţia. Dacă a plâns pentru nereuşitele lui, înseamnă că e bine. Înseamnă că are o atitudine. Când plângi pentru nereuşite, înseamnă că e o atitudine bună", a declarat Becali, la Arena Naţională, conform News.ro.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE la Steaua - Hapoel Beer Sheva: Denis Alibec a izbucnit în hohote de PLÂNS! Steaua e CALIFICATĂ în primăvara europeană / VIDEO

Însă într-o intervenţie la Digi Sport, Becali a fost mai critic la adresa jucătorului său, afirmând că suporterii au avut motive să-l huiduie: "Nu stăm acum să vorbim de Alibec, nu are rost, e prea frumoasă calificarea, e bucurie, n-are rost. Alibec e Alibec, un jucător şi Steaua e calificată în primăvară, e bucurie mare. Dacă-şi doreşte, să demonstreze. Aseară am fost la echipă, am vorbit cu el, am vorbit cu toată echipa. Acum el e supărat. N-am ce să-i reproşez, nu a putut, ce poţi să-i spui unui jucător când nu poate? Îi reproşezi când e obraznic.  Dacă nu joci, suporterii te huiduie, asta e cu suporterii."

Formaţia FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

După ce a fost înlocuit cu Gnohere, în minutul 70, Denis Alibec, huiduit de fani, a izbucnit în plâns pe banca de rezerve, fiind consolat de Florinel Coman. După ce a salutat galeria, Alibec a plecat direct la vestiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.