Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali despre judecătorul cel care l-a condamnat și acum îl și poate reabilita - 'N-a fost așa rău...Când dădea 7, 8, 10 ani, mie mi-a dat doi'

www.sptfm.ro
Gigi Becali

Gigi Becali spune că judecătorul Ionuț Matei, cel care a făcut parte din completul de cinci judecători care a stabilit pedeapsa definitivă din dosarul Valiza a fost ”bun” cu el pentru că pedeapsa de trei ani a fost una mică în comparație cu alte soluții dictate de același magistrat.

Concret, cererea de reabilitare a lui Becali este judecată de un complet de trei judecători format din președintele Ionuț Matei și magistrații Alina Ioana Ilie și Florentina Dragomir.

Ionuț Matei este judecătorul care a făcut parte și din completul de cinci judecători condus de fostul președinte al ICCJ Livia Stanciu care l-a condamnat definitiv pe Gigi Becali în dosarul Valiza la trei ani de închisoare cu executare și confiscarea în favoare statului a celor 1,7 milioane de euro găsiți la momentul flagrantului.

Citește și: SHOW la ÎCCJ! Gigi Becali a venit să își ceară reabilitarea: 'Dacă desființează SIIJ, nu mai e de stat în țara asta'

La termenul de joi aceștia au ascultat motivele pentru care Becali le cere să îl reabiliteze, respectiv buna integrare în societate, faptul că ajutat numeroase persoane prin donațiile sale și că nu mai este omul care era la momentul deciziilor de condamnare.

N-a fost așa rău, a fost într-un fel și o bucurie, adică Ionuț Matei... dar a fost așa, nu mi-a dat mult. Când îți dădea șapte ani, șapte opt nouă, zece ani, mie nu mi-a dat așa mult. Mie mi-a dat doi. A fost și o bucurie să îl văd. Erau alte momente când tremurai în fața lui. Acum a fost așa, ca și o bucurie să îl revăd...”, a explicat Becali la ieșirea de la proces.

El spune că speră ca cererea sa să fie admisă dar amintește că și în cazul respingerii ei reabilitarea sa va interveni de drept în 2021, când se vor împlini cinci ani de la terminarea executării pedepsei finale după contopirea celor trei condamnări definitive.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.