Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Kiev anunță că anulează amicalul cu FCSB din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali despre regimentul ucrainean Azov: 'Nu vedem cum ar fi posibil'

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali

Clubul Dinamo Kiev a anunţat, joi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a renunţat la meciul amical cu FCSB din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali cu privire la Batalionul Azov.

“Conducerea Dinamo consideră inadmisibilă declaraţia patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov şi nu vede cum ar fi posibil să se dispute acest meci. Acest lucru i s-a adus la cunoştinţă clubului FCSB la o zi după declaraţiile respective”, a precizat Dinamo Kiev.

Citește și: Declarații controversate ale lui Gigi Becali: 'Ştiu eu că Zelenski l-a sunat pe Biden. Când spun ei, Putin, că naziştii există acolo, e gruparea aia, Azov'

“Dinamo Kiev le mulţumeşte FCSB şi preşedintelui Gigi Becali pentru ajutorul lor în organizarea procesului de pregătire a echipei noastre în România, dar subliniază că acum prioritatea este independenţa ţării noastre şi a tuturor celor care o asigură militar şi diplomatic. În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu actualul lider al campionatului României şi campioana en titre, CFR Cluj. Meciul va avea loc la 20 aprilie”, se mai arată pe site-ul clubului ucrainean.

Gigi Becali a spus la 9 aprilie că preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost ales în funcţie ca urmare a intervenţiei controversatului miliardar Igor Kolomoiski. În plus, Becali a declarat că Batalionul Azov, care face parte din Garda Naţională Ucraineană, este o grupare nazistă.

"Vreţi să spun ce ştiu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar, care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: 'Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich'. Şi Zelenski l-a sunat pe Biden şi i-a zis 'Iartă-l pe Abramovich'. El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziştii. Miliardarul ăla e evreu şi lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Ştiu eu. Nu am spus că nu îmi place de Zelenski. Am spus doar adevăruri", a spus Gigi Becali la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.