Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali e TERMINAT: Decizia instanța în dosarul în care i se cer daune de zeci de milioane de euro

gigi becali

O nouă lovitură pentru Gigi Becali! Tribunalul București a respins o excepție invocată de avocații FCSB și a amânat pentru 7 martie pronunțarea în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali daune de 37 de milioane de euro.

"Avocații FCSB au invocat faptul că acțiunea CSA Steaua ar fi fost tardivă, dar instanța nu a ținut cont și a respins argumentul. Cazul va merge mai departe, noul termen urmând să aibă loc pe 7 martie", au precizat surse judiciare, potrivit Romaniatv.net.

Citește și: Cum l-a umilit statul român pe Neagu Djuvara! Ce pensie avea

Cu toate acestea, decizia nu va fi definitivă, ea putând fi atacată cu apel. Procesul a început în septembrie 2016, iar până acum au fost mai multe termene și amânări.

După ce a câştigat definitiv brandul Steaua, Ministerul Apărării Naţionale a solicitat în mod oficial să fie evaluată marca. În februarie 2016 a venit şi rezultatul evaluării, care a stabilit un nivel de 57,3 milioane de euro.

"În 5-6 luni o să fim din nou Steaua! Câştig toate procesele, o să vedeţi. În câteva luni se rezolvă. Cum să ceri atâţia bani? Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu câteva milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marcă licențiată?", spunea acum câteva luni Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.