Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, și-a făcut bilanțul investițiilor în fotbal și se mândrește cu profitul realizat: 'Spuneți voi de mine că exagerez, dar mai vorbim noi la anul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre banii cu care a venit de acasă în momentul în care a preluat clubul roș-albastru, dar și despre situația actuală a formației: "echipa costă, hai să nu zicem 200, dar 150 de milioane de euro e clar", potrivit mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis se pregătește să apese BUTONUL ROȘU: mișcare care îngroapă coaliția PSD-ALDE

"Normal, trebuia să intru în faliment, când am intrat în fotbal. De ce, pentru că erau multe datorii de achitat. Dar, am investit 40 de milioane de euro, bani pe care mi i-am scos între timp. Acum, sunt pe zero", a spus Gigi Becali, la Digi Sport, care a mai adăugat:

"Câștigul meu este de 10 milioane de euro, plus 200 de milioane de euro, cât costă echipa. Eu sunt pe zero acum. Cum spuneam, am scos vreo 10 milioane de euro, dar echipa costă, hai să nu zicem 200, dar 150 de milioane de euro e clar. Cred că pot să o vând cu suma asta. Ca să nu mai spun și de patrimoniu, pentru că am jucători extrem de valoroși. Spuneți voi de mine că exagerez, dar o să mai stăm noi de vorbă la anul".

Becali s-a comparat cu patronii cluburilor importante din România. Omul de afaceri susține că a gestionat bine echipa în acești ani:

"Toată lumea mă acuză pe mine, că nu știu ce fac, dar uitați-vă, Porumboiu, faliment cu Vaslui, Dinamo, insolvență, Rapid, faliment, Bucșaru cu Urziceni, faliment, Paszkany, de la CFR, insolvență".

Cel mai greu moment: "Plângeam la pușcărie"

"Cele mai mari emoții le-am trăit atunci, când am intrat în pușcărie, când aveam procesul la UEFA pentru retrogradare. Caz de corupție! Băsecu a ajutat ca Steaua să nu fie retrogradată. Băsescu a intervenit, dar ce a făcut nu pot să spun. Dacă vrea, poate să spună Mircea Sandu mai multe. Băsescu l-a chemat pe Mircea Sandu, dar mai multe nu vă pot spune. Și cu Livia Stanciu, și cu motivarea, cu tot.

Când am intrat în pușcărie plângeam la rugăciune, pentru că nu voiam să se bucure vrășmașii mei, adică să nu dispară Steaua. Când am aflat că am fost achitați de UEFA am plâns de bucurie, pentru că altfel pierdeam tot", a mai spus Becali, la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.