Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu Mihai Teja: Finanțatorul îi impune 11-le tehnicianului

Inquam Photos / Octav Ganea
teja becali

Gigi Becali a promis, când l-a numit, luna trecută, pe Mihai Teja antrenor în locul lui Nicolae Dică, că nu se va implica la echipă timp de şase luni. Finanţatorul şi-a pierdut răbdarea după primul meci din Liga I, din acest an, în care FCSB a remizat la Călăraşi, şi anunţă jucători titulari în echipă, potrivit news.ro.

Citeste si Robert Negoiță face valuri în CEX PSD. Avertisment pentru Guvern - surse

"Eu nu cred în Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine o vrea şi cine n-o vrea. Nu cred, l-am văzut aseară. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii. Eu cred că am dat lovitura, şi o să vedeţi dacă mă pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasă. Când începi să faci formaţia, pune-i prima dată pe Matei şi pe Man şi după pune-i tu pe ceilalţi. Îl scrii pe Matei pe listă şi după pui ce vrei tu! Asta o să fie echipa Steaua de acum încolo! Ăsta e ordinul meu, scrie-l pe Matei pe tablă şi pune-l şi pe Vlad până aducem portar", a spus Becali, potrivit Sport.ro.

Gigi Becali a anunţat că va aduce un portar şi doi fundaşi şi că a mărit oferta făcută clubului Gaz Metan pentru fundaşul Iulian Cristea, de la 100.000 la 150.000 de euro.

La 26 decembrie 2018, Gigi Becali a declarat că i-a promis lui Mihai Teja, care va antrena FCSB, că şase luni nu va interveni în alcătuirea echipei.

"Eu am zis că semnăm pe un an şi jumătate contractul şi şase luni nu mă bag, dar în acelaşi timp i-am spus: 'Dacă nu iei campionatul va fi vai de capul tău. Şase luni faci ce vrei tu, nu mă bag deloc', i-am promis asta băiatului", a declarat Becali, atunci.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din acest an. Pentru Dunărea a marcat Mediop ’30, iar pentru FCSB a înscris Dennis Man ‘16.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.