Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a înlocuit pe Meme Stoica: pregătește schimbări RADICALE la FCSB

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali este pe cale să facă mai multe schimbări la nivelul conducerii, dar şi la nivelul lotului de jucători, după cum a lăsat de înţeles. Totul va fi cunoscut luni, în cadrul unei conferinţe de presă. Pe lângă prezentarea lui Narcis Răducan, pot avea loc şi altele.

Citește și: VIDEO ȘOCANT - Klaus Iohannis nici măcar nu se uită la militarul care a leșinat în spatele lui

Patronul FCSB-ului a renunţat la strategia din ultimii ani, atunci când făcea totul public, toate transferurile, numirile şi alte aspecte de la nivelul echipei. Acum preferă să fie mult mai secretos când vine vorba de astfel de lucruri. "Luni o să fie conferinţa de presă, vorbim mai multe lucruri. Prezentare, vedem ce evenimente se vor întampla, că e posibil să se întâmple. Până atunci, e posibil să se întample. Eu le ştiu, dar nu vi le spun vouă. Dacă aţi înţeles voi, bine...", a spus Becali, citat de sport.ro.

După meciul de joi seară, cu Mlada Boleslav, Gigi Becali declara că este posibil ca Andronache să rămână antrenorul FCSB-ului, dar că ia în calcul şi numirea unui alt tehnician. Astfel, după ce s-a aflat că Narcis Răducan o să vină la echipă, a fost adusă în discuţie varianta Edi Iordănescu, tatonată insistent de Becali în această vară. Edi Iordănescu a fost la casa lui Gigi Becali din Pipera şi a negociat o eventuală preluare a FCSB, dar fără succes. Tehnicianul i-a prezentat condiţiile prin care devine antrenorul vicecampioanei, în Becali a refuzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.