Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a vândut pe De Amorim la APOEL Nicosia: 'Nu mai avea loc la noi'

Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că Steaua s-a despărțit în cursul zilei de astăzi de William De Amorim, plecat la APOEL Nicosia, echipă care a trecut de FC Viitorul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

William De Amorim a ajuns în cele din urmă în Cipru, la APOEL Nicosia, echipă care a trecut de Viitorul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. După ce inițial a fost de acord cu împrumutul lui De Amorim, iar apoi cu un transfer definitiv al acestuia, Gigi Becali s-a răzgândit și a mărit prețul fotbalistului doar că APOEL nu a fost de acord. Cele două părți au ajuns însă la un numitor comun și fotbalistul a plecat astăzi în Cipru. ”Pe Amorim l-am dat astăzi la APOEL Nicosia. L-am vândut cu 200.000 de euro. A plecat astăzi. Nu l-am dat împrumut, că au zis că nu îl vor împrumut, l-am dat așa și gata. Nu putea să mai joace la noi, acolo sunt prea mulți pe locul ăla”, a spus Gigi Becali în direct la Digi Sport.

Inițial, mijlocașul ar fi trebuit să plece la APOEL sub formă de împrumut, imediat după meciul cu Astra, scor 1-1, însă lucrurile s-au împotmolit în ultima clipă. În momentul în care l-a adus la FCSB, Becali s-a lăudat că îl va vinde pe brazilian pe 10 milioane de euro. Brazilianul a fost rezervă neutilizată la returul dintre FCSB și Sporting, scor 1-5, alături de Achim, Pleașcă și Stăncioiu.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a avut în singurul an petrecut la Steaua un salariu de 10.000 de euro. El l-a costat pe Becali 700.000 de euro. Acum, când a vrut să se despartă de fotbalist, patronul FCSB a cerut 600.000 de euro dar ciprioții au considerat suma mult prea mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.