Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, reacție în stil caracteristic după victoria FCSB-ului în Gruia: Vijelie de joc a fost, ca Barcelona...pac, pac, pac!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali s-a declarat încântat de succesul formației sale în derby-ul din Gruia și a oferit o reacție în stil caracteristic după victoria FCSB-ului, 1-0, cu CFR Cluj.

Patronul celor de la FCSB s-a inspirat din finul său, Cristi Borcea, care a spus în urmă cu mulți ani "lăsați-ne să ne pregătim de Champions League".

"Lăsați-ne să ne pregătim de... Dacă suntem ca aseară, vijelie de joc a fost, ca Barcelona...pac, pac, pac! Pase într-una! Asemenea joc mi-a dat curaj, nu poate să ne stea nimeni în cale.

În prima repriză nici nu au contat. Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League (nr. râde). Mi-a plăcut jocul ăsta prestat de echipă. Viteză, cum îmi place mie. Vedeți că, dacă merge jocul, nu mai schimb", a spus Gigi Becali la Digisport.

Singurul gol al partidei a fost semnat de Malcom Edjouma, în minutul 88, iar Gigi Becali a anunțat că prețul mijlocașului a crescut de la 1,4 la două milioane de euro.

"M-a sunat aseară impresarul lui Edjouma. Nu mai face 1,4 milioane de euro, acum face două milioane de euro, pentru că nu mai vreau să-l dau.", a declarat Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.