Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'Să vă dau o știre de breaking news! Toni Greblă a venit la mine și mi-a cerut să salvez țara'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Omul de afaceri Gigi Becali anunţă că reintră în politică, supărat pe actuala conducere a ţării. Într-o intervenţie telefonică la România TV, finanţatorul FCSB a avut un atac dur la actuala guvernare.

"Trebuie făcut ceva, că aşa nu se mai poate. Are dreptate, aici, Florin Călinescu, pentru că oameni de nimic, ca gaşca lui Liviu Dragnea, care era un fel de lume interlopă, au făcut bani şi au ajuns apoi miniştri, senatori, deputaţi. Şi-au adus şi coardele lor, le-au făcut secretari de stat, au făcut 60 de posturi de secretari de stat ca să le aibă pe coarde aproape. Eu aş face ceva, dar trebui să am oameni ca Diaconescu, Fota, Severin, Ponta, Neamţu, jurnalistul Liviu Avram lângă mine, oameni deştepţi, de 20 de oameni am nevoie şi promit 25% la alegeri. Eu nu candidez, nu mai am nevoie de funcţii, dar vreau ca în ţara mea, copii şi nepoţii mei să trăiască într-o ţară de bun simţ, nu să conducă coardele, care sunt pricepute la toate ministerele".

Citește și: Lovitură pentru PSD! Se cere demisia a doi ministri:’Suntem în fața unei minciuni inadmisibile’

Gigi Becali a dezvăluit în premieră şi o convorbire cu Toni Greblă, actualul secretar general al Guvernului. "Să vă dau în premieră o ştire de breaking news. Vine, într-o zi, la mine, domnul Greblă, acum vreo 7-8 luni. Îmi zice că nu are nevoie de nimic, am tot ce îmi trebuie şi imi spune să fac un partid, că e nevoie să salvezi ţară. Când îl văd secretar general de guvern... Aşa, la mişto, îl sun şi îi spun că fac partid să salvez ţara. Păi, s-a dus la Viorica Vasilica, păi, ce bărbaţi sunteţi, bă, voi? Pe mine, dacă mă pui cu un milion de euro să fiu subalternul lu' Viorica Vasilica, dacă îmi tai capul şi nu mă duc.", a spus fostul deputat PNL.

Citește și: Probleme financiare pentru Gigi Becali? Gestul care îl dă de gol .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.