Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali vrea să facă selecționată din Liga 1 la FCSB: Ce transferuri 'stelare' pregătește

www.looktv.ro
Gigi Becali bani

FCSB este pe primul loc în Liga 1, iar Gigi Becali își face deja planul pentru sezonul viitor, când echipa are ca obiectiv calificarea în grupele Champions League.

Gigi se pregătește de noi cumpărături și profită de faptul că deține singurul club capabil să plătească sume de transfer și să ofere salarii peste nivelul obișnuit al campionatului.

"O să aduc șapte-opt jucători în vara viitoare, îi iau pe cei care m-au impresionat în play-off, câte unul, doi de la fiecare club" a fost anunțul făcut de Gigi Becali după victoria de la Craiova, 1-0.

Gazeta Sporturilor vă prezintă planul lui Becali pentru transferuri. Pe lista formației roș-albastre se află nume importante de la Dinamo, Viitorul, CFR Cluj și Astra. Dacă FCSB va reuși toate aceste transferuri, antrenorul Laurențiu Reghecampf va avea la dispoziție un lot extrem de competitiv și echipa sa va fi din nou favorită la titlu.

CINE SE AFLĂ PE LISTA LUI BECALI:

De la Dinamo:

Adam Nemec, 31 de ani

- Atacantul înalt de 1,90 e titular în naționala Slovaciei și a confirmat în Liga 1 că e un fotbalist de nivel foarte bun, s-a impus rapid în echipa "câinilor" și e cel mai bun marcator.

Antun Palici, 28 de ani

- Mijlocaș ofensiv, croatul e omul decisiv al roș-albilor de un an și jumătate. "Când se află el într-o dispoziție bună, tot jocul merge mai bine", l-a lăudat recent Contra.

Citește și: Imagini scandaloase: Jucătorii naționalei României de hochei au cântat ÎN COR imnul secuiesc - VIDEO

De la Astra

Junior Morais, 30 de ani

- Fundașul stânga brazilian va deveni stelist din sezonul următor, a fost deja convins să semneze la finalul contractului cu Astra.

Filipe Teixeira, 36 de ani

- Portughezul continuă să impresioneze la Giurgiu, în ciuda vârstei, și ar fi o achiziție importantă pentru planurile pe termen scurt, adică pentru Champions League.

De la Viitorul

Dragoș Nedelcu, 20 de ani

- Mijlocașul defensiv pe care Gabi Balint îl compară cu Sergio Busquets e unul dintre favoriții lui Gigi din campionat.

Florinel Coman, 19 ani

- Extrema lui Hagi a printre revelațiile sezonului, a marcat 5 goluri și a devenit un jucător interesant și pentru selecționerul Daum.

De la CSU Craiova

Alexandru Băluță, 23 de ani

- E mijlocaș lateral sau al doilea atacant și are deja o experiență mare în prima ligă, în care a evoluat pentru Viitorul și pentru CSU.

Alexandru Mateiu, 27 de ani

- A fost chinuit de club în ultima vreme, exilat un timp la echipa a doua fiindcă nu accepta diminuarea salariului. Este deja legat de steliști prin impresarul său, Anamaria, nevasta lui Reghecampf.

De la CFR

Ionuț Larie, 30 de ani

- Becali l-a vrut astă-iarnă, apoi a renunțat la idee. De data asta e hotărât să-și completeze defensiva cu stoperul tehnic al lui Miriuță.

Răzvan Horj, 21 de ani

- Băimăreanul a ajuns la CFR în 2016 și a devenit important în acest sezon, într-un cuplu de apărători cu Larie.

Cum ar arăta echipa cu achizițiile din vară:

F. Niță - Bălașa, Larie, Horj, Junior Morais - Nedelcu (Mateiu), Palici - Băluță, Teixeira (F. Tănase), F. Coman - Alibec (Nemec, Gnohere)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.