Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Ghiru - de la propovaduirea Romaniei lucrului bine facut, la urmarire pnala DNA

Senatorul ACL Gigi Chiru, un apropiat al lui Iohannis si unul dintre membrii echipei de campanie a candidatului ACL, este urmărit penal de procurorii DNA pentru luare de mită, spălare de bani și fals în declarații. Paradoxal, cu doar câteva ore înainte să dea declarații la sediului Direcției Naționale Anticorupție, Chiru nota pe contul personal de Facebook un mesaj de susținere pentru Klaus Iohannis, punctând că „ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT este România în care promisiunile sunt onorate. Nu România intereselor de grup, nu România calculelor electorale”.

Acuzațiile de luare de mită, în cuantum de 1,5 milioane de euro, dar și de spălare de bani la adresa lui Gigi Chiru îl lovesc din plin pe candidatul ACL la prezidenţiale. Chiar ieri, Klaus Iohannis participa la un miting organizat de către senatorul PDL și le promitea constănțenilor că se va lupta cu politicienii corupți, avându-l pe Chiru lângă el, pe scenă. În discursul din cadrul mitingului de miercuri, Iohannis le-a transmis românilor că „România lucrului bine făcut este România pe care v-o propun eu. O Românie de oameni normali, pentru oameni normali. (...) Un singur vot poate să facă diferența între lege și hoție, între fapte și vorbe!”.

De asemenea, tot ieri, pe blog, același Iohannis nota: „Anchetele care se succed cu repeziciune în ultimii ani înfățișează un peisaj sumbru: o Românie înfricoșătoare. În chiar momentul în care marile afaceri care au spoliat statul se înfățișează în convulsii cotidiene, constrânși și forțați ies la suprafață și marii păpușari, corupții și găștile lor de partid”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.