Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gimnaștii Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu, cetățeni de onoare ai municipiului București

www.agerpres.ro
Marian Drăgulescu, Cătălina Ponor, Larisa Iordache

Consilierii generali au aprobat joi, la propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului București gimnaștilor Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu.

Cu 45 de voturi (Cătălina Ponor) pentru, nicio abținere și niciun vot împotrivă propunerea a fost aprobată. Cu 43 de voturi (Marian Drăgulescu) pentru, două abțineri și niciun vot împotrivă proiectul a fost aprobat.

'Un proiect de hotărâre care va fi în asentimentul multora dintre dumneavoastră și anume să acordăm un gest de recunoștință, o dovadă în plus de respect, de gratitudine pentru sportivii noștri de aur care s-au remarcat la Campionatul European de Gimnastică. Este vorba despre Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu, care sunt eroii acestor zile și care au demonstrat că doar profesionalismul, decența în comportament, buna organizare, respectul față de public pot să confere unui sportiv de talie europeană calitățile necesare de a deveni și pentru confrați un model, un etalon", a precizat Firea, conform Agerpres.

Potrivit primarului general, cei doi gimnaști de "aur" nu sunt modele doar pentru lumea sportivă. "Cred că și pentru noi care avem de învățat de la fiecare dintre ei cel puțin în ceea ce privește abordarea sportivă însoțită de fair-play în toate atitudinile noastre sociale. De aceea cred că și dumneavoastră veți fi de acord să le conferim titlul de cetățean de onoare al Capitalei", a subliniat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.