Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giurgiu: Incendiu la un restaurant aflat la parterul unui bloc din municipiu

Mediafax
incendiu

Un incendiu a izbucnit, joi, la un restaurant care se află la parterul unui bloc din municipiul Giurgiu, unitatea fiind închisă la acel moment, fiind înregistrate pagube materiale.

"Pompierii din cadrul ISU Giurgiu au fost alertaţi joi de locatarii dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu care au observat că de la parterul blocului, de la un spaţiu comercial cu destinaţia bar- restaurant iese fum. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, încadrate cu 11 subofiţeri", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Neguţ.

În momentul izbucnirii incendiului, barul era închis. Intervenţia pompierilor pentru localizarea incendiului şi lichidarea tuturor focarelor a durat aproximativ o oră.

Focul a provocat pagube materiale, fiind distruse, printre altele, documente ale firmei, decodorul de la camerele de supraveghere, un laptop, mobilierul din lemn, un televizor, un aparat de aer condiţionat, un aparat frigorific şi parchetul din bar.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că incendiul ar fi izbucnit de la decodorul camerelor video de supraveghere, acestea fiind repuse în funcţiune cu o zi înainte pentru că proprietarii restaurantului se pregăteau de redeschiderea localului după relaxarea restricţiilor după ce incidenţa cazurilor în municipiul Giurgiu a ajuns la 1,39 cazuri la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.