Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Google a suspendat reclamele site-ului de revânzare de bilete Viagogo, după ce au fost făcute mai multe plângeri privind comercializarea tichetelor la suprapreţ

google

Google a suspendat reclamele site-ului de revânzare de bilete Viagogo, după ce au fost făcute mai multe plângeri privind comercializarea tichetelor la suprapreţ, scrie news.ro.

Autoritatea pentru concurenţă şi pieţe va da în judecată site-ul, pentru că nu a făcut suficient de multe eforturi în a-şi schimba practicile de business.

Citește și: Gigantul american care a dat lovitura cu Simona Halep! Cea mai profitabilă afacere din istoria companiei

Anul trecut, Football Association, UK Music şi membri ai parlamentului britanic au semnat o scrisoare deschisă adresată conducerii Google, prin care cerea să blocheze reclamele site-ului Viagogo.

Google a transmis miercuri: „Când oamenii folosesc platforma noastră pentru a primi ajutor în cumpărarea de bilete, vrem să ne asigurăm că pot avea încredere. Din acest motiv avem politici stricte şi luăm măsurile necesare când descoperim că un advertiser se află în afara legii”.

CMA a dat prima dată în judecată Viagogo în august 2018, acuzându-l că încalcă legea privind protecţia consumatorului. O curte a cerut companiei să îşi revizuiască felul în care operează, inclusiv să spună cumpărătorilor ce loc vor primi şi dacă există riscul să fie întorşi de la intrare.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Acum, CMA susţine că Viagogo ignoră aceste cerinţe şi plănuieşte o nouă acţionare în justiţie.

Autoritatea susţine că Viagogo încă transmite mesaje înşelătoare privind disponibilitatea biletelor şi adrese incomplete ale firmelor care vând biletele, între altele. Dacă va fi găsită vinovată, compania va fi amendată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.