Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu crede că liberalii au șanse mari de câștig: La CJ Argeș, PSD are o echipă obosită

Facebook
Alina Gorghiu

Preşedinta PNL Argeş Alina Gorghiu a afirmat că la conducerea Consiliului Judeţean Argeş este o echipă obosită care nu îndrăzneşte să iasă printre oameni şi a cerut cetăţenilor să nu mai voteze aroganţa şi delăsarea.

Alina Gorghiu a fost prezentă duminică, la evenimentul de lansare a candidatului PNL la primăria Mioveni, Alin Călinescu.

În discursul său, Alina Gorghiu a acuzat echipa PSD de la Consiliul Judeţean Argeş că nu a făcut ceea ce a promis în campania electorală

“Avem o echipă la conducerea Consiliului Judeţean, da, PSD, da, îndrăznesc să o spun, obosită. O echipă care nu îndrăzneşte să iasă printre oameni, să spună de ce avem cele mai jalnice drumuri din România, să spună de ce avem spitale absolut sub orice critică, de ce argeşeanul pleacă la Bucureşti să se trateze. O echipă care refuză să mai interacţioneze cu argeşenii pentru că nu au livrat ceea ce au angajat în campania electorală, o echipă care nu a fost capabilă să facă nici măcar un parc industrial în Piteşti. O echipă care a stat să vadă cum Transfăgărăşanul, cel mai frumos drum de munte din Europa, rămâne închis jumătate de an din cauza faptului că este nemodernizat şi a trebuit să vină Partidul Naţional Liberal cu un proiect în judeţul Argeş ca să avem Transfăgărăşanul deschis tot anul.  O echipă care, la nivel de judeţ, din păcate nu a încurajat turismul.  Şi multe altele. Pentru toate aceste motive, dragii mei, nu mai votăm aroganţa, nu mai votăm delăsarea, nu mai votăm nimic din ceea ce înseamnă stagnare, ci alegem un proiect de dezvoltare împreună cu echipa Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.