Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu îl ”înțeapă” iarăși pe Cioloș

dragnea-gorghiu

Copreședinta PNL Alina Gorghiu îi transmite un nou avertisment premierului Dacian Cioloș. Într-o declarație făcută la Galați, Gorghiu atrage atenția că șantajul PSD la adresa guvernului este nedemocratic și că Cioloș nu ar trebui să se teamă de o moțiune de cenzură, ci de consecințele șantajului.

,,Nu are legătură şantajul pe care PSD îl face la adresa unui cabinet sau a unui ministru cu un principiu democratic. Cine se teme de şantajul PSD azi, mâine nu va scăpa de consecinţele acestui şantaj", a afirmat Gorghiu, comentând o eventuală inițiativă a PSD de a depune o moțiune de cenzură, în cazul asumării răspunderii guvernului pe o modificare a legii electorale, care să vizeze alegerea primarilor în două tururi.

Gorghiu a mai declarat că va continua demersurile parlamentare pentru a găsi o majoritate care să sprijine modificarea legislativă dorită de liberali.

,,Avem toate dovezile că suntem plini de bună credinţă. Am votat în Parlament amendamentul privind două tururi, suntem dispuşi să dialogăm cu oricine pentru obţinerea acestei modificări legislative cu absolut orice parlamentar, indiferent de unde vine.”

Reamintim că PNL i-a cerut la începutul acestei săptămâni premierului Dacian Cioloș emiterea unei OUG care să modifice legea electorală astfel încât la alegerile locale din 2016 primarii să nu mai fie aleși într-un singur tur. Cioloș a respins cererea liberalilor, motivând că nu este democratic. PSD se opune unei asemenea modificări invocând timpul scurt care a rămas până la scrutinul din iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.