Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: România este ţara cu cele mai mici fonduri alocate cercetării

Gorghiu

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu spune că România este ţara ''cu cele mai mici fonduri alocate cercetării'' iar cu un asemenea buget ''nu putem să evoluăm în nicio direcţie''.

''Suntem ţara care are mai puţin de 1 la sută din PIB dedicat cercetării, avem vreo 0,4 la sută, adică o nimica toată şi în aceste condiţii este clar că nu putem să evoluăm în nicio direcţie cu un asemenea buget pentru cercetare, cu bugetul pentru Educaţie care este mizerabil'', a declarat, sâmbătă, la Buzău, Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

Co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, alături de lideri ai filialei judeţene PNL Buzău, au plantat, în mod simbolic, câţiva pomi fructiferi, cu ocazia vizitei pe care au efectuat-o la Staţiunea de Dezvoltare-Cercetare pentru Legumicultură.

''Simbolistica pe care vrem noi să o dăm plantării de astăzi este legată şi de fondurile din cercetare (...)Vrem să dăm un semnal, sperăm să fie unul bun, o să continuăm în toate judeţele pe unde mergem această campanie şi sper ca exemplul nostru să fie urmat şi de alţii', a mai spus Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.