Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu vrea minim 50% femei pe listele pentru CGMB

alinaGorghiu

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, i-a cerut lui Ludovic Orban sâmbătă, 27 februarie, ca minim 50% dintre membrii pe lista candidaților pentru Consiliul General al Capitalei să fie femei. Declarațiile au fost făcute la Gala Femeilor Liberale.

„Chiar dacă avem un candidat bărbat la Primăria Capitalei, să știți că iubește femeile și vreau să-i cer lui Ludovic Orban, așa cum am făcut peste tot în țara asta și către toți președinții de filială am adresat rugămintea, un minim 50% pe liste femei. În momentul în care vom avea egalitate cotă de gen, nu o să mai am nici eu, exclusiv, doamne la cabinetul parlamentar și o să accept acea cotă de 30% bărbați”, a declarat Gorghiu, citată de Agerpres.

Gorghiu a promovat și proiectele PNL pentru susținerea creșterii demografice.

„Vom ajunge să o ducem (alocația pentru copii, n. red) până în 200 de lei, la momentul la care vom avea guvern liberal la Palatul Victoria, vom gândi acele programe care să permită forme de angajare flexibilă pentru familiile cu copii mici. Trebuie să ne gândim și la milioanele de români din diaspora. Este important, pentru că sunt o resursă demografică importantă de care avem obligația să ținem cont și să-i respectăm”, spus ea, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.