Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gospodării inundate în trei localități din județul Vâlcea

inundatii

Echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea intervin luni pentru evacuarea apei din patru gospodării inundate din municipiul Râmnicu Vâlcea, una din Drăgăşani şi una din Amărăşti, precum şi pe DN 7, pe Valea Oltului, la kilometrul 234, unde, din cauza scurgerilor de pe versanţi, este apă de 10 centimetri pe carosabil, informează purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cătălin Popescu, scrie agerpres.ro

Din cauza furtunii, luni dimineaţa, la Râmnicu Vâlcea, un copac s-a prăbuşit peste trei maşini, el fiind îndepărtat de către echipaje ale ISU. 

"ISU Vâlcea intervine pe DN7 la km 234 (în zona Balta Verde) pentru evacuarea apei de pe carosabil. Se circulă pe ambele sensuri, apa are 10 centimetri. Apa de pe carosabil provine din scurgerile de pe versanţi. Pompierii au intervenit luni şi în Râmnicu Vâlcea pentru evacuarea apei din patru gospodării inundate, precum şi la Drăgăşani şi la Amărăşti pentru evacuarea apei din câte o gospodărie inundată", a anunţat Cătălin Popescu. 

Luni dimineaţa, a plouat abundent în judeţul Vâlcea, în unele zone cantitatea de precipitaţii căzută în intervalul orar 6,00 - 9,00 fiind de peste 50 de litri pe metru pătrat. 

Pentru judeţul Vâlcea este în vigoare luni o avertizare cod portocaliu de inundaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.