Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV ACCIDENT de circulație: ȘASE victime, între care și copii / IMAGINI ȘOCANTE / UPDATE

UPDATE Numărul persoanelor care au murit în urma accidentului rutier produs luni după-amiaza lângă Pădurea Saru, comuna Bobiceşti, pe DN65, a ajuns la cinci, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Aceasta a precizat că două dintre victimele decedate sunt copii - o fată şi un băiat, iar trei sunt adulţi. O altă persoană a fost rănită uşor.

UPDATE Patru persoane, între care doi copii, au murit şi alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs luni, în jurul orei 14,50, pe DN65, lângă Pădurea Saru, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Un elicopter SMURD s-a deplasat la locul accidentului pentru transportul victimelor la spital.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

În accidentul rutier au fost implicate două automobile şi un autotren. Au fost grav răniţi doi bărbaţi, şoferul TIR-ului şi al unui autoturism prins în accident şi au decedat patru persoane - doi copii, o femeie şi un bărbat, aflate într-un al doilea automobil.

Reprezentantul IPJ Olt a menţionat că accidentul a fost provocat de explozia unei anvelope a TIR-ului.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

"După explozia unei anvelope, conducătorul auto al TIR-ului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme. Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar cel de-al doilea autoturism era condus de o femeie, care a decedat la locul accidentului", a spus Alexandra Dicu.

Potrivit acesteia, femeia aflată la volanul maşinii lovite de TIR prezenta răni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată la locul accidentului. În maşina condusă de ea se mai aflau doi copii, cu vârste între 3 şi 5 ani, şi un bărbat, care erau pasageri. Copiii, ca şi bărbatul pasager în maşină, au fost găsiţi în stop cardio-respirator şi ulterior, după ce au fost efectuate manevre de resuscitare fără rezultat favorabil, au fost declaraţi decedaţi, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

Citește și: STUDIU Riscul la care se expun cei care se tatuează: Li se pot acoperi alunițele ce pot duce la identificarea cancerului

Pentru scoaterea victimelor din maşini au fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Olt, la faţa locului au intervenit un eclicopter SMURD, două echipaje SMURD, un echipaj cu autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

UPDATE Numărul morților a ajuns la 4. Între ei sunt doi copii, de 3 și 5 ani.

O persoană a murit şi alte patru, între care şi doi copii, au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs luni, în jurul orei 14,50, pe DN65, la Pădurea Saru, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accidentul rutier au fost implicate două automobile şi un autotren, scrie agerpres.ro.

Citește și: OBSEDATĂ O tânără fotomodel s-a operat pentru a semăna cu un personaj de desene animate / VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, traficul rutier pe DN65, în zona Pădurii Saru, se desfăşoară pe un singur sens, dar urmează a fi blocat complet în vederea efectuării cercetărilor criminalistice.

În acest accident a murit o femeie, iar doi copii, cu vârste de aproximativ 5-6 ani, sunt grav răniţi. Alţi doi bărbaţi sunt de asemenea grav răniţi. Pentru scoaterea victimelor din maşini au fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.

Citește și: DESCOPERIRE ISTORICĂ: Savanții spun că au aflat cauzele sclerozei multiple

"Intervin două echipaje SMURD, un echipaj cu autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt", a mai spus reprezentatul ISU.

Persoanele rănite sunt transportate cu ambulanţele către Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.