Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gregorian Bivolaru dezvăluie ce RENUMIT om politic i-a 'FABRICAT' dosarul: Cum a PĂRĂSIT țara

gregorian bivolaru

Gregorian Bivolaru a făcut o serie de dezvăluiri incendiare în cadrul unui interviu acordat Mediafax. Liderul MISA pune tunurile pe Adrian Năstase pe care îl acuză că i-a "fabricat" dosarul. Bivolaru a dezvăluit și cum a părăsit România.

"Am ales să părăsesc într-un anume mod România, după ce m-am confruntat cu o serie de abuzuri şi ilegalităţi flagrante ce au fost dezlănţuite împotriva mea la comanda politică a fostului prim-ministru, Adrian Năstase, care a considerat că i-am sabotat campania prezidenţială din anul 2004 în urma unui interviu pe care l-am oferit unor jurnalişti la Paris. Am părăsit România fiind ascuns într-un tir de marfă, care avea ca destinaţie Suedia şi apoi am solicitat azil politic în Suedia.

Citește și: Veşti GROAZNICE de la Spitalul Floreasca: Ce spun medicii despre starea lui Vasile Turcu

După ce autorităţile suedeze mi-au acceptat cererea de azil politic, m-au arestat la cererea expresă a autorităţilor din Româna şi m-au ţinut în închisoare pentru a-mi verifica motivele temeinice ce au stat la baza acestei cereri de azil politic pe care a formulat-o. Ţin să precizez că autorităţile suedeze s-au comportat într-un mod ireproşabil faţă de mine şi chiar au ales să verifice într-un mod riguros dosarul ce era plin de nereguli ce a fost fabricat la comanda politică a domnului prim-ministru Adrian Năstase. Autorităţile suedeze au chemat chiar martori din România pentru a verifica temeinicia dosarului ce a fost fabricat la comandă politică împotriva mea şi au audiat-o cu atenţie pe aşa-zisa victimă, domnişoara Mădălina Dumitru, şi în felul acesta s-au convins în final că eram victima uni înscenări de proporţii.", a spus liderul MISA pentru Mediafax.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.