Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe cine votează yoghinii MISA în turul II. UPDATE: Replica oficială a MISA

misa yoga

Yoghinii MISA au primit instrucţiuni clare despre felul în care trebuie să voteze duminică. Gregorian Bivolaru, liderul MISA, le-a transmis yoghinilor că trebuie să voteze cu Victor Ponta.

Liderul spiritual MISA a apelat la oamenii săi de încredere pentru purtarea unor negocieri politice, iar liderul pe care l-a ales Gregorian Bivolaru este chiar Victor Ponta.

Potrivit unor surse apropiate de “Guru”, citate de cancan.ro, acesta şi-a mandatat un om de încredere la negocieri, care au început, în secret, cu câteva luni înainte de alegerile prezindenţiale. Bivolaru a solicitat sprijinul candidatului Victor Ponta, care să-i garanteze înfăptuirea justiţiei în cazul său, dar şi o judecată corectă, fără nici un fel de intervenţii asupra magistraţilor, intenţionand chiar să se întoarcă în ţară, în cazul în care va fi absolvit de orice faptă penală.

În prezent există aproximativ 1000 de yoghini care locuiesc în centrele MISA. În total, există aproximativ 7000 de adepţi MISA în ţară. Mesajul transmis de instructori la cursurile de yoga sau în particular este prezentat ca venind direct de la Gregorian Bivolaru, care le-a spus că le respectă libertatea de conştiinţă, dar pentru binele comun, sunt sfătuiţi să-l aleagă preşedinte al României pe Victor Ponta.

UPDATE: Conform unui comunicat MISA, informaţiile apărute în publicaţia Cancan sunt false. Vezi AICI comunicatul MISA!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.