Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gregorian Bivolaru vorbeste despre Dacian Cioloş, Monica Macovei şi Andreea Marin: DEZVĂLUIRI INCENDIARE făcute de liderul MISA / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
proteste rezist Ciolos

Fondatorul MISA, controversatul Gregorian Bivolaru, face dezvăluiri incendiare despre fostul premier Dacian Cioloş. Deşi a fost întrebat de mai multe dacă a practicat yoga, Cioloş nu a făcut niciodată lumină în acest caz. A făcut-o însă Gregorian Bivolaru, dispărut între timp din România.

Citește și: Semnal de alarmă! Apa îmbuteliată, la preț de MARMURĂ! Ce pregătesc mai-marii statului

Mai mult, acesta a lămurit şi eventualele legături ale Monicăi Macovei sau ale Andreei Marin cu celebra şcoala a sa de yoga. "Este necesar să precizez că doamna Monica Macovei nu a participat niciodată la cursurile noastre de yoga, doamna Andreea Marin, de asemenea, nu a participat niciodată la cursurile noastre de yoga, dar, într-adevăr, mai demult, domnul Dacian Cioloș a practicat yoga, demult, cu mai mulți ani în urmă, la aceste cursuri, dar apoi s-a oprit", a spus Bivolaru, conform activenews.ro.

Citește și: Reacție vehementă a Olguței Vasilescu! „NU sunt de acord”

Dezvăluirile lui Bivolaru nu s-au oprit aici. "Domnul Dacian Cioloș nu a făcut yoga împreună cu soția dânsului, însă nu știu ce face dumnealui acasă, pentru că este treaba dumnealui. Dar dumnealui a făcut, cu mulți ani în urmă, yoga în cadrul acestei școli, dar asta nu îl incriminează cu nimic. Pentru că după aceea, s-a oprit și nu a mai venit la aceste cursuri niciodată", a dezvăluit Guru.

Citeşte şi: Lovitură dură a lui Mihai Tudose pentru Liviu Dragnea: 'Eu AM ÎNCREDERE în OLAF'

Gregorian Bivolaru a negat însă că ar avea vreo legătură de prietenie cu Cioloş. Mai mult, spune că nu s-a întâlnit niciodată cu acesta şi neagă vehement legături cu alţi politicieni. "Nu am avut niciodată onoarea să mă întâlnesc cu domnul Dacian Cioloș. Aceasta este o minciună care am văzut că este adeseori vehiculată de mass-media, fără nicio bază reală, așa cum tot ceva asemănător s-a petrecut atunci când am venit în România, când am fost extrădat (n.r. – a fost arestat în Franța, la 26 februarie 2016): s-a afirmat într-un mod complet mincinos că eu am afirmat, încă din Franța, că dacă cumva am să fiu adus în România, vor cădea multe capete, pentru că am să fac fel și fel de denunțuri cu privire la cei care, zice-se, m-ar fi ajutat, și în felul acesta voi contribui, cum s-ar spune, la aruncarea după gratii a unor persoane. Aspect care era însă o minciună sfruntată, pentru că eu niciodată în viața mea nu am afirmat așa ceva. Iar acest aspect chiar a condus că, două luni după aceea, după ce am fost adus în România, am fost, cum s-ar spune, ținut în anchetă la Poliția Capitalei, pentru a se verifica dacă într-adevăr este vreo persoană care să mă fi ajutat cu ocazia plecării mele din România. Și s-au convins cu acea ocazie că nu era nimic adevărat în această direcție. Nu m-a ajutat nimeni, nimeni", spune Bivolaru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.