Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greşelile care contribuie la creșterea glicemiei: Ce spun specialiştii

stirimed.ro
test glicemie

Glicemia sau altfel zis nivelul zahărului din sânge este un factor important mai ales în prevenirea complicațiilor cauzate de diabet.

Citeşte şi: Accident cu mai multe VICTIME în Capitală: Circulaţia tramvaielor, BLOCATĂ pe ambele sensuri / UPDATE

Pentru a ține sub control diabetul, este important să ai un regim alimentar corespunzător, să faci mișcare în mod constant dar și să urmezi corect tratamentul prescris de medic pentru a putea menține astfel glicemia în valori bune astfel încât să nu fie dat peste cap organismul, scrie CLICK SĂNĂTATE.

De asemenea este necesară monitorizarea constantă a valorii glicemice cu ajutorul glucometrului și a testelor de hemoglobină glicată.

Greșeli care conduc la diabet zaharat

Da, cel mai mare pericol este bineînțeles în alimentație, astfel că abuzurile alimentare, stresul, kilogramele în plus dar şi factorii ereditari sunt doar câteva dintre greșelile care conduc la creşterea glicemiei. Repetate constant, aceste acțiuni ajută în timp la apariţia diabetului zaharat.

Din fericire, efectul lor poate fi contracarat cu leacuri simple, ușor de obținut care trebuie urmate simultan cu schimbărea stilului de viață.

Remedii cu efect hipoglicemiant

În cazul glicemiei este important ca aceasta să fie menținută în valori optime perioade îndelungate de timp, deoarece valorile oscilante reprezintă un pericol pentru sănătatea ta.

Astfel remediile naturiste cu efect hipoglicemiant vin în ajutorul tău pentru a îmbunătăți activitatea pancreasului, organul cel mai afectat de nivelul de zahăr din sânge.

Dudul și afinul sunt recomadate pentru formele incipiente de diabet, infuzia din frunze de afin sau dud se consumă timp de o lună dou căni pe zi.

De asemenea brusturel este o altă planta care îți poate fi de folos mai ales dacă alegi să o consumi sub formă de macerat, aceasta este recunoscut mai ales pentru faptul că ajută la curățarea organismului și a sângelui de toxine și la menținerea în valori normale a zahărului din sânge.
Pentru a-l prepara ai nevoie de o linguriţă de rădăcină de brusture pe care să o pui la macerat de seara până dimineaţa, într-un litru de apă. A doua zi încălzeşti maceratul, îl filtrezi şi bei câte 2 căni pe zi, pe care le consumi treptat.

Urmează cura timp de 2 săptămâni, apoi este necesară o pauză de 10 zile, după care poți să reiei această cură.

Poți să combini un pahar de suc de morcovi, cu jumătate de pahar de suc de țelină și un sfert de pahar de suc de pătrunjel. Amestecă bine sucurile și consumă conținutul pe parcursul întregii zile.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.