Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greva FOAMEI în fața biroului lui Liviu Dragnea: Ce deputat își va monta cortul la Parlament, în semn de protest

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Liviu Dragnea va avea parte de o surpriză în fața biroului său din Parlament. Deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL, va intra în greva foamei la începutul noii sesiuni parlamentare și vrea să se mute într-un cort în fața biroului președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Deputatul liberal, protestează față de blocarea în Parlament a ridicării unui monument al unității naționale la Alba Iulia, cu ocazia împlinii în 2018 a 100 de ani de la Marea Unire.

După ce a stat câteva luni în grevă japoneză, deputatul de Alba vrea acum să intre în greva foamei într-un cort amplasat pe holul central al Camerei Deputaților, în fața biroului președintelui acestui for, Liviu Dragnea.

Citește și: Florin Iordache intervine în scandalul momentului și face scut în jurul lui Tudorel Toader: 'Dar de ce ne este frică'

"Dorința mea a fost să întreprind acest demers în fața sălii de plen, lângă cabinetul președintelui Liviu Dragnea. M-am și pregătit deja. Voi veni cu cortul, cu un scaun, cu o saltea pe care va trebui să mă întind, în dorința de a-i trezi pe guvernanți. Nu se poate să aloci 4,5 milioane de euro politic pentru un județ condus de un baron PSD, Vrancea, și să arunci Alba Iulia în derizoriu", a declarat Roman, potrivit Realitatea TV.

"Am rugat să am o zonă de acces spre o toaletă pentru a-mi face igiena personală cât de cât într-o zonă apropiată", a mai spus el.

Dacă i se interzice greva în Parlament, deputatul PNL își va instala cortul în curtea Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.