Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greva foamei în masă - În jur de 1.400 de deţinuţi palestinieni aflaţi în închisori israeliene protestează

cugetliber.ro
inchisoare

Aproximativ 1.400 de deţinuţi palestinieni aflaţi în cinci închisori israeliene au început duminică o grevă a foamei în masă pentru a protesta faţă de deteriorarea situaţiei din închisori, potrivit Comisiei palestiniene pe probleme ale actualilor şi foştilor deţinuţi, informează agenţia Petra, potrivit Agerpres.

Deţinuţii palestinieni cer eliminarea instalaţiilor de bruiere a convorbirilor telefonice recent instalate de către administraţie în închisoarea Negev, despre care se crede că au implicaţii medicale grave asupra sănătăţii, precum şi ridicarea restricţiilor impuse deţinuţilor de a urmări emisiuni la radio şi la televizor.

Cererile deţinuţilor palestinieni includ de asemenea ridicarea sancţiunilor impuse închisorilor Negev şi Rimon.

Citeste si Bătălia partidelor continuă în online - PNL a cumpărat spațiul de campanie al PSD: Eroare 20-20. PSD nu funcționează

Potrivit unei surse palestiniene, citată de Petra, forţele israeliene de ocupaţie au arestat duminică 15 palestinieni în diferite oraşe din Cisiordania.

Un comunicat al Societăţii palestiniene privind deţinuţii arată că armata israeliană a întreprins razii în oraşele Hebron, Betleem, Salfit, Tulkarem şi Jenin şi a arestat 15 palestinieni sub pretextul că sunt urmăriţi de către autorităţile israeliene.

Conform sursei, armata israeliană efectuează zilnic arestări în rândul a zeci de palestinieni în diferite oraşe şi sate din Cisiordania sub diferite pretexte nejustificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.