Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GREVĂ GENERALĂ anunțată la Radio România: De ce sunt NEMULȚUMIȚI angajații

Pagina de media
radio romania

Nemulțumiți de alocarea bugetară pentru radio, angajații Societății Române de Radiodifuziune au anunțat printr-un comunicat de presă că se pregătesc să intre în “grevă generală”, conform Romanialibera.ro.

Prin intermediul comunicatului, angajații transmit că guvernanții le-au promis 420 de milioane de lei, în contextul în care, acum au primit numai 383 de milioane.

Citește și: LOVITURĂ DE TEATRU Fiica lui Michael Jackson: 'A fost UCIS'

“Radioului Public i s-a promis de care guvernanti o alocare bugetara de 420 de milioane de lei (Dl. Dragnea spunea ca este cu mult fata de veniturile din 2016), aceasta fiind aproximativ suma necesara si folosita si in 2016 pt functionare. Din aceasta suma promisa, pe schita initiala de la Ministerul Finantelor, primeste 383 de milioane. Presa a comentat ca fiind o alocatie dubla fata de anul trecut. Este, de fapt, o suma care include plata releelor la Radiocom (suma este virata din bugetul de stat, le "trece prin fata" SRR si TVR si merge la SNR), dar si fosta taxa radio-tv care acum este inlocuita cu alocatie bugetara. Deci banii promisi SRR sunt sub necesitatile transmise si cheltuite anii trecuti, bani care au inclus performanta” transmite Radio România în comunicatul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.