Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GREVĂ pe Aeroportul din Amsterdam

news.yahoo.com
avion disparut

O parte a manipulanţilor de bagaje ai companiei aeriene olandeze KLM a anunţat pentru miercuri o grevă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, ca urmare a blocării negocierilor pentru un nou contract colectiv de muncă, informează AFP, citează agerpres.ro

Sindicatele solicită în primul rând majorarea salariilor şi au respins marţi invitaţia conducerii companiei de a discuta contractul colectiv de muncă, aplicabil pentru aproximativ 14.500 de angajaţi.

ÎNFRÂNGERE pentru DNA: Magistrații au refuzat să o aresteze, la cererea procurorilor

Managementul KLM a declanşat o procedură judiciară de urgenţă împotriva federaţiei sindicatelor olandeze FNV, pentru interzicerea grevei şi reluarea dialogului, a indicat grupul Air France-KLM într-un comunicat, în cursul serii de marţi.

Ion Ţiriac a dat lovitura la mare: Se iubește cu o celebră prezentatoare / FOTO


Greva este programată în intervalul 19.30-21.00 ora locală (20.30-22.00 ora României), când nu vor fi descărcate şi încărcate bagaje şi nu va fi condus niciun avion la pista de decolare, a precizat FNV, potrivit agenţiei de presă olandeze ANP citate de AFP. Zeci de curse aeriene vor fi probabil afectate de întârzieri. 

Problemele se vor adăuga celor de la sfârşitul săptămânii trecute şi de marţi, când circa 14.000 de bagaje au rămas la sol ca urmare a unor defecţiuni a sistemului de manipulare de pe aeroportul Schiphol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.