Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu nu se lasă: Ce anunţă după ce a fost înlocuit oficial din fruntea PSD Timiş

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sorin Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu vorbeşte în continuare ca un membru PSD de 21 de ani, deşi a fost exclus de Comitetul Executiv Naţional. După ce s-a anunţat că a fost înlocuit în fruntea PSD Timiş de secretarul de stat Petru Andea, Grindeanu anunţă că merge înainte.

Vezi şi: Un fost activist PCR îi ia locul lui Grindeanu în PSD. Reacția fostului premier

"În 2016, pentru prima oară, organizația care în 2014 mi-a acordat un vot de încredere, PSD Timiș, a câștigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid și, cel mai important, este un rezultat care a arătat modul în care PSD Timiș a reușit să se apropie de oameni prin implicare și respect.

PSD a decis astăzi să pună în fruntea Organizației Timiş a Partidului Social Democrat o conducere bicefală. Nicio decizie, însă, luată de actuala conducere nu mă va determina să accept, ca membru de 21 de ani, că partidul trebuie să fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizații PSD din țară, lucru confirmat de rezultatele obținute. Mergem înainte!", scrie Grindeanu pe Facebook.

Vezi și: OFICIAL Guvernul a mai dat o ZI LIBERĂ

Petru Andea, secretar de stat de la Educaţie, a fost desemnat coordonator al activităţii filialei PSD Timiş până la alegerea noului preşedinte, după ce Sorin Grindeanu a fost exclus de Comitetul Executiv al partidului. Petru Andea va conduce filiala alături de Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad. 

Şi fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educaţie, afirmând că "Liviu Dragnea merge mai departe neabătut - păcat însă de PSD!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.