Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Groupama și-a numit noul director general: Călin Matei va ocupa funcția din iunie 2023

Groupama

Călin Matei va ocupa, începând din iunie 2023, poziţia de director general în cadrul Groupama, acesta preluând funcţia de la Francois Coste, care va rămâne membru în Consiliul de Administraţie al companiei şi va prelua un nou rol în cadrul Grupului Groupama, conform unui comunicat remis, miercuri, Agerpres.

Călin Matei a deţinut din 2011 până în prezent funcţia de director general adjunct în cadrul Groupama, rol din care a contribuit la conceperea şi implementarea strategiei companie.

"În cei peste 12 ani în cadrul Groupama am construit alături de Francois şi de colegii mei o companie solidă, care a adus continuitate în vieţile clienţilor noştri, prin produse şi servicii de calitate, promisiuni respectate şi o notă de empatie. (...) Rămânem în continuare concentraţi pe strategia noastră, aceea de a fi preferaţi şi profitabili, pe dezvoltarea durabilă şi sustenabilă, pe oferirea de servicii şi produse de calitate, la un preţ corect şi, poate cel mai important, continuăm să gândim deopotrivă pe termen scurt, mediu şi lung, punând mereu pe plan principal responsabilitatea pe care o avem faţă de clienţii, partenerii, echipa noastră şi societate", a declarat Călin Matei, CEO Groupama.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria asigurărilor, Călin Matei a coordonat multiple divizii din cadrul Groupama, printre care divizia Tehnic Non Viaţă, departamentul Subscriere Asigurări Agricole, direcţia Tarifare şi Dezvoltare Produse, divizia Tehnic Viaţă, departamentul Asigurări de Sănătate şi direcţia Parteneriate Strategice Bancassurance. Şi-a început cariera în asigurări, după absolvirea Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Matematică Economică din ASE.

Groupama, lider pe piaţa de asigurări din România, deţine peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80.000 de companii. Este parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist şi cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.