Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grubisic (CSM Bucureşti) - Ştiu că aşteptările sunt mari, dar avem nevoie de timp

csm bucuresti valcea dragana cvijic

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Jelena Grubisic, a declarat, joi, înaintea debutului în noua ediţie a Ligii Campionilor, în care va întâlni Team Esbjerg, că ştie că aşteptările sunt mari ca întotdeauna, dar formaţia sa are nevoie de puţin timp pentru a juca la nivelul maxim.

"Suntem pregătite, în sfârşit începe sezonul de Liga Campionilor. Ne aşteaptă un meci greu cu Esbjerg, jucăm în deplasare şi meciurile de debut sunt în general dificile. Dar sperăm că vom aduce punctele acasă. Avem în continuare nevoie de timp, multe dintre jucătoarele noastre noi au venit la echipă târziu, după Jocurile Olimpice. Cred că avem împreună doar 10 antrenamente, aşa că nu e uşor de găsit ritmul. Ştiu că aşteptările sunt mari şi că toată lumea vrea să jucăm la nivelul nostru maxim, dar e nevoie de puţin timp", a afirmat Grubisic la Sala Apollo din Capitală.

"Din păcate Martine (n.r. - olandeza Martine Smeets) s-a accidentat şi nu va fi alături de noi în următoarele şase luni. Sper să se refacă repede şi să ni se alăture sănătoasă în partea a doua a sezonului. Acum o avem pentru postul de extremă stânga doar pe Diana Fînaru, dar sunt sigur că ea va face o treabă bună. Trebuie să îi dăm o şansă pentru că va da tot ce are mai bun", a adăugat Jelena Grubisic, informează Agerpres.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 15:00, în deplasare, formaţia daneză Team Esbjerg, într-o partidă contând pentru prima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.