Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul consilierilor PNL din CGMB se alătură acțiunilor pentru salvarea ARCUB

large_2516_1451546_767585966601806_1602460041_n

large_2516_1451546_767585966601806_1602460041_nGrupul consilierilor PNL din Consiliul General al Municipiului București solicită scoaterea de pe ordinea de zi a ședinței de marți, 26 ianuarie, a punctului privind reorganizarea ARCUB, deoarece înainte de votul din Consiliu nu a fost organizat un dialog cu toți factorii implicați în cadrul proiectului „București Capitală Culturală Europeană”.

„În ultima perioadă, președintele Comisiei de Cultură din partea UNPR - Gabriel Fătu nu a convocat nici o ședință a acestei comisii. Având în vedere neîntrunirea Comisiei de Cultură și lipsa unui punct de vedere clar formulat asupra acestui proiect privind reorganizarea ARCUB, Grupul PNL din Consiliul General va solicita scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi”, se arată într-un comunicat al grupului consilierilor PNL din CGMB.

ARCUB funcționează în subordinea Consiliului General al Municipiului București, mai exact a unei Comisii de Cultură. În ultimii ani, ARCUB, împreună cu mai multe instituții de cultură au inițiat și susținut proiectul privind candidatura Bucureștiului pentru statutul de Capitală Culturală Europeană în 2021.

„Având în vedere dezbaterea generată în ultimele zile de acest proiect de hotărâre privind reorganizarea ARCUB, considerăm că înainte de un vot în Consiliul General este nevoie de un amplu dialog cu toți factorii implicați. Acest dialog trebuie gestionat și moderat de Comisia de Cultură din cadrul Consiliului General care trebuie să aibă un punct de vedere clar asupra acestui proiect. Considerăm imperios necesar ca toate organismele participante în cadrul proiectului București Capitală Culturală Europeană să fie consultate și că dialogul trebuie să ducă la cea mai bună soluție în ceea ce privește activitatea acestei instituții”, se mai precizează în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.