Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul de servicii poştale Postnord îşi suspendă în Suedia traficul de scrisori şi de colete cu Rusia

newsbeezer.com
postnord

Grupul de servicii poştale Postnord a anunţat joi că îşi suspendă în Suedia traficul de scrisori şi de colete cu Rusia, singurul mijloc, potrivit grupului, de a respecta sancţiunile europene adoptate în urma invaziei ruse asupra Ucrainei, informează AFP.

Această decizie vizează de asemenea scrisorile şi coletele cu destinaţia sau provenind din Belarus, precizează Postnord într-un comunicat.

"Postnord a ajuns la concluzia că o suspendare este necesară ca să fie respectate sancţiunile pe care Uniunea Europeană le-a decis împotriva Rusiei şi Republicii Belarus", informează grupul public suedezo-danez într-un comunicat, potrivit Agerpres.ro.

"Această suspendare temporară va fi în vigoare până când va fi pus în aplicare un sistem de control ce va permite reluarea fluxurilor poştale" sau "până când sancţiunile vor lua sfârşit", adaugă grupul.

Scrisoarea adresată unui destinatar din Rusia sau Belarus "va fi returnată expeditorului", precizează Postnord.

După patru săptămâni de la declanşarea ofensivei în Ucraina, primele efecte concrete ale sancţiunilor occidentale au început să se facă simţite în viaţa de zi cu zi a ruşilor.

Penuria de zahăr sau de articole de birotică în magazine, suspendarea cardurilor de plăţi Visa şi Mastercard sau blocarea reţelelor sociale occidentale sunt doar câteva dintre aceste schimbări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.