Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, condus de arhidiaconul Mihail Bucă, concertează la Biserica 'Sfântul Elefterie Nou'

Tronos

Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi (ASTO) din cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universităţii din Bucureşti organizează cea de-a șaptea ediţie a concertului cu scop caritabil „Pași în lumina Învierii”, în ziua de miercuri, 4 mai 2022.

Evenimentul va avea loc la Biserica „Sfântul Elefterie Nou” – Paraclis Patriarhal din București, de la ora 19:00.

Concertul va fi susținut de Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, condus de Arhid. Mihail Bucă, și de Corul Regal, dirijat de maestrul Răzvan Rădos, formație corală aflată sub înaltul patronaj al Casei Regale Române.

Invitații vor interpreta cântări specifice perioadei pascale.

Fondurile colectate vor fi redirecționate către beneficiarii Centrului social „Pro Vita” de la Valea Plopului.

„Împreună vom dărui Domnului din preaplinul inimilor noastre, iar celor aflați în nevoi le vom dărui câte puțin din ceea ce suntem. Cei care se vor bucura de ajutorul nostru sunt copiii de la Centrul social Pro Vita al parohiei prahovene Valea Plopului și, în mod special, marea familie a copiilor îngrijiți de Părintele Nicolae Tănase care are mare nevoie de ajutorul nostru”.

„Biserica este alături de suferința fraților noștri și de această dată, întrucât la Centrul social Pro Vita sunt găzduiți și un număr mare de copii ucraineni aflați în mare suferință. Vă așteptăm cu mare drag să ne bucurăm de o seara muzicală și duhovnicească unică și să arătăm lumii că a fi creștin ortodox înseamnă a iubi”, au transmis reprezentanții ASTO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.