Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au aflat salariile jucătoarelor de handbal de la CSM București: Cristina Neagu are peste 17.000 de euro, în timp ce Nora Mork se apropie de 15.000 de euro

Cristina Neagu

Gazeta Sporturilor a făcut publice salariile pe care le încasează lunar, în cont, jucătoarele vicecampioanei României, CSM București, dar și veniturile antrenorilor care conduc clubul patronat de Primăria Capitalei, anunță gsp.ro.

Așa cum se știa, cel mai mare salariu la echipa feminină de handbal îl are Cristina Neagu, jucătoarea care se află acum în recuperare după operația suferită la genunchi în luna ianuarie.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

Cristina Neagu are un salariu net de 17.500 de euro și este urmată în top de norvegianca Nora Mork, cu 14.200 de euro. Andrea Lekici închide top trei salarii cu venituri nete lunare de 11.300 de euro.

La polul opus, cele mai mici încasări le au jucătoarele tinere. Extrema stânga Bianca Marin are doar 770 de euro, Denisa Vâlcan 1.000 de euro, iar Ștefania Jipa 1.300 de euro.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

Antrenorul Tomas Ryde are și el cel mai mare contract dintre tehnicienii care activează în Liga Națională feminină, având 10.000 de euro pe lună. Ajutorul său, antrenorul cu portarii Goran Lars Lindsgard, are un venit net de 2.000 de euro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.