Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardians of the Galaxy Vol. 2 se impune fără drept de apel în fruntea box-office-ului nord-america

film

Superproducția "Guardians of the Galaxy Vol. 2", noul film al universului Marvel și una dintre cele mai așteptate premiere ale anului, a obținut încasări de peste 145 de milioane de dolari în primul weekend de proiecții în cinematografele nord-americane, impunându-se pe primul loc în box office, informează AFP preluat de agerpres.

Acest al doilea episod din seria "Guardians of the Galaxy" pare să aibă un viitor luminos, chiar dacă critica îl consideră mai puțin naiv decât primul, lansat în vara lui 2014. La nivel mondial, pelicula, avându-i în distribuție pe Chris Pratt, Zoe Saldańa, Dave Bautista și Vin Diesel, iar drept regizor din nou pe James Gunn, a obținut încasări de 238 de milioane de dolari.

Prin comparație, primul episod a realizat încasări de 94 de milioane în primul weekend în cinematografele din SUA și Canada și un total de 770 milioane în întreaga lume.

În "Guardians of the Galaxy Vol. 2", protagoniștii sunt angrenați în noi aventuri galactice, cu același umor și pe ritmurile muzicii anilor ''80, pentru a elucida misterul din jurul figurii paternale a lui Peter Quill (Pratt).

Cel de-al optulea episod al celebrei saga de acțiune "Fast &Furious" ocupă locul al doilea, cu încasări de 8,53 milioane în a patra săptămână de proiecții și 207,14 milioane de la lansarea în cinematografe. La nivel mondial, această superproducție, al cărui buget a fost estimat la 250 de milioane de dolari, a depășit la încasări pragul de un miliard de dolari.

Pe locul al treilea regăsim "The Boss Baby", filmul de animație al studiourilor Disney, cu încasări de 6,2 milioane de dolari și 156,7 de milioane în total.

Locul al patrulea este ocupat de "How to be a latin lover", comedia lui Ken Marino, cu Eugenio Derbez și Kristen Bell în rolurile principale, aflată în cădere două locuri, după performanța frumoasă de săptămâna trecută — obținând 5,2 milioane de dolari în acest weekend și 20,6 milioane în total.

"Frumoasa și Bestia", urcă în această săptămână un loc, ocupând poziția a cincea, cu încasări de 4,9 milioane și de 487,6 de milioane în 8 săptămâni de proiecții în cinematografe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.