Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gură de oxigen pentru un club de fotbal, aflat într-o situație financiară destul de gravă: Mai mulți oameni de afaceri din Germania vor să investească

Aflat într-o situație financiară destul de gravă, cu datorii ce depășesc milionul de euro, clubul Poli Iași ar putea primi în perioada următoare o gură importantă de oxigen din partea unui om de afaceri german.

Președintele executiv al Iașiului, Adrian Ambrosie, aflat în Germania de câteva zile, a bătut palma cu managerul companiei nemțești Dim Industrial Services, Peter Dohlich, iar acesta din urmă va veni în luna decembrie la Iași pentru a discuta ultimele detalii privind colaborarea cu gruparea din Copou.

ACUZAȚII tari în 'Poiana lui Iocan': 'Povestea USR este vândută pe o pungă de arginți!' / FACSIMIL

”Am avut discuții în Germania cu mai mulți oameni de afaceri care sunt dispuși să ajute clubul nostru. L-am invitat pe domnul Dohlich la Iași, iar dânsul va veni pe 3 decembrie, la meciul de acasă cu FCSB. Vrea să vadă exact care este situația cubului, să discute cu membrii Comitetului Director”, a declarat președintele Adrian Ambrosie pentru ProSport, conform Mediafax.

Omul de afaceri german a fost foarte aproape de a investi și la Rapid, în urmă cu mai mulți ani, dar tranzacția nu s-a mai concretizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.