Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Guvernarea PSD, accente totalitare. Meritele conducatorului, umflate propagandistic'

ponta zambeste

Premierul Victor Ponta este acuzat ca este in fruntea unui Guvern care capata accente totalitare, umfla meritele conducatorului si ignora drepturile cetatenilor, mai exact dreptul acestora la vot. Copresedintele Alina Gorghiu, pe langa aceste acuzatii, considera ca premierul incearca sa 'umfle' si bilantul celor trei ani de guvernare pe ultima suta de metri.

"Eșecul în alegerile prezidențiale – un refuz clar și hotărât al electoratului față de premierul Ponta și partidul său - nu l-a făcut pe acesta mai înțelept, ci doar mai înverșunat. PSD se teme mai mult ca oricând de confruntarea cu electoratul. Dovadă stau refuzul de a organiza alegeri parțiale în numeroase județe unde nu mai sunt în funcții aleși locali, dar și tergiversarea unei discuții concrete pe tema votului în diaspora, în ciuda apelurilor pe care le-am făcut în acest sens. Dl Ponta se ocupă, în schimb, să umple de conținut, pe ultima sută de metri, bilanțul celor trei ani de guvernare.

Sunt două semne că guvernarea PSD capătă, din nou, accente totalitare: dreptul la vot al tuturor cetățenilor este ignorat, în timp ce meritele conducătorilor sunt umflate propagandistic", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.