Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernatorul statului New York va primi trofeul onorific International Emmy Founders 2020

www.nytimes.com
Andrew Cuomo

Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, va fi recompensat cu International Emmy Founders Award, pentru comunicarea eficientă şi îndrumarea în timpul pandemiei de Covid-19, a anunţat vineri International Academy of Television Arts and Sciences, informează News.ro

Premiul este acordat în semn de recunoaştere a modului în care Cuomo a folosit televiziunea pentru a oferi informaţii şi pentru a calma telespectatorii.

„Cele 111 informări zilnice ale guvernatorului au funcţionat atât de bine pentru că el a creat practic show-uri de televiziune, cu personaje, intrigă, poveşti de succes şi nereuşită”, a spus Bruce L. Paisner, preşedinte şi CEO al International Academy. „Oameni din întreaga lume au urmărit să vadă ce se întâmplă, iar New York a devenit un simbol al determinării de a riposta”.

Prima raportare făcută de Cuomo a avut loc pe 2 martie, la începutul pandemiei, ca parte a unei transmisiuni la care au participat alţi oficiali din New York. Apariţiile guvernatorului au continuat, cu regularitate, până în luna iunie. Ultima informare a fost făcută pe 19 iunie, fiind transmisă de CNN, MSNBC, Fox News şi alte posturi locale şi naţionale, astfel că mesajul lui a ajuns la aproximativ 59 de milioane de oameni.

Vezi și: Alexandru Rafila avertizează că numărul deceselor din cauza COVID-19 va crește: ce soluție urgentă propune

Cuomo este guvernator al statului New York din 2010. El a fost reales în 2014 şi 2018, iar înainte de asta a fost procuror general al statului. El a fost şi oficial în administraţia Clinton.

Între cei care au primit Founders Award se numără Oprah Winfrey, Steven Spielberg, J.J. Abrams şi Norman Lear.

Cea de-a 48-a gală a International Emmy Awards, care recompensează cele mai bune producţii de televiziune din lume, va avea loc, online, pe 23 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.