Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a aprobat exproprieri în valoare de 40 de milioane de lei pentru realizarea Secţiunii 5, Curtea de Argeş-Piteşti

Foto news.ro
arheologi autostrada centura timisoara

Guvernul a aprobat joi, printr-o hotărâre, exproprieri în valoare de 40 de milioane de lei pentru realizarea Secţiunii 5, Curtea de Argeş-Piteşti, a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, potrivit Agerpres.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot!

"A fost adoptată hotărârea de guvern privind realizarea exproprierilor necesare pentru realizarea Autostrăzii Sibiu-Piteşti, vorbim de Secţiunea 5, Curtea de Argeş-Piteşti. Valoarea exproprierilor se ridică la 40 de milioane de lei. Este un proiect de act normativ necesar pentru asigurarea frontului de lucru în vederea accelerării şi realizării lucrărilor la acest obiectiv important de infrastructură rutieră, Autostrada Sibiu-Piteşti, care, deja, spre deosebire de guvernările anterioare, este în acest moment în execuţie. Pe tronsonul Sibiu-Boiţa deja se lucrează, alte tronsoane au fost deja licitate şi contractate, iar în ceea ce priveşte Secţiunea 5 Curtea de Argeş-Piteşti se fac exproprierile necesare ", a declarat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.